Teresa Ferrés

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Gravat i Estampació.Per aquest motiu la seva tesi de post-grau va ser sobre l'obra litogràfica deXavier Nogués durant la seva estada a Olot a la dècada del 30.

 

 

 

 

 

 

Obté el Certificat d'Aptitud Pedagògica per la Universitat Politècnica. Des de 1986 combina l'activitat docent a dins i fora de la nostra comarca amb la creació artística i bibliòfila. Ha exposat a Catalunya, Espanya i Japó.

Miquel Bandrés

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Pintura. Obté el Certificat d'Aptitud Pedagògica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat diversos monogràfics sobre procediments pictòrics.

 

 

 

 

 

 

La seva tesi de post-grau sobre l'obra artigràfica de Ramón Acín l'ha portat més endavant a col.laborar en diverses exposicions i publicacions que s'han fet. Ha exposat tant a nivell nacional com internacional.

Tauca

TAUCA està obert tant als artistes professionals com als aficionats, posant a l'abast de tothom les eines i l'assessorament per treballar i experimentar els llenguatges artístics.

L'any 2005 Teresa Ferrés i Miquel Bandrés crean TAUCA taller de gravat calcogràfic i activitats artístiques.

TAUCA vol ser un punt d'aprenentatge i d'intercanvi d'experiències i creació artística. Hi ha un espai específic pels nens dedicat a divereses i divertides activitats plàstiques durant tot el curs escolar, tallers de Nadal i Estiu. Un altre espai només per adults on es treballen les diferents tècniques i procediments pictòrics així com el gravat i estampació.

Taller